Haemme päävalmentajaa!

16.3.2018

Wasa Team Skaters hakee päävalmentajaa!

Wasa Team Skaters on vaasalainen, vuonna 2010 perustettu, kehittyvä muodostelmaluisteluseura ja haemme nyt päävalmentajaa osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen. Päävalmentajana toimit valmennustiimin innostavana vetäjänä ja toimit tiivissä yhteistyössä seurahallinnon kanssa. Sinulla on kokemusta lajin parissa työskentelystä ja olet suorittanut vähintään 1. tason muodostelmaluistelun valmentajakoulutuksen. Ehkä sinulla on myös liikunta-alan koulutus. Olet lajille omistautunut, innovatiivinen ja innokas kehittämään seuramme toimintaa eteenpäin. Omalla esimerkilläsi ja positivisella asenteella luotsaat toimintaa hyvässä hengessä kohti uusia tavoitteita.

Tarjoamme sinulle tiiviin ja lajille omistautuneen valmentajatiimin avuksesi sekä kehitysorientoituneen ja innokkaan seuraorganisaation tueksesi. Vaasan jäähalli tarjoaa myös upeat työskentelypuitteet.

Vastuullesi tulee seuran kilpailevien joukkueiden valmennukseen osallistuminen täysipainoisesti ja lisäksi aktiivinen osallistuminen myös seuran harrasteryhmiin.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla niina.hintikainen@gmail.com 16.3. mennessä.