WATS on mukana KPO:n Kannustajat -ohjelmassa

11.5.2022


Wasa Team Skaters on valittu KPO:n kannustajat -ohjelmaan. Valinta tarkoittaa sitä, että jos sinulla, sukulaisillasi, ystävilläsi on S-etukortti, voit liittyä WATSin kannustajaksi. Kannustajat-toiminnassa kerätään omilla S-ryhmän ostoilla rahaa suosikkiseuralle. Osallistua voivat kaikki S-ryhmän asiakasomistajat. Seuran kannustajaksi liittyneet tukijat keskittävät ostonsa S-ryhmän toimipaikkoihin ja ostosten perusteella määräytyy tukisumma, joka maksetaan seuralle. *Kannustajaksi liittyminen ei vaikuta omaan bonukseen vaan kukin kannustaja saa edelleen ostoista itselleen kertyneen bonuksen normaalisti ja tukisumma on osuuskaupan maksama lisäetu, joka maksetaan seuralle. *

Kannustajiin ilmoittaudutaan osoitteessa www.s-kanava.fi/kpo omalla S-kanavalla. Asiakasomistajatalouden pääjäsen kirjatuuu omilla tiedoillaan ja valitsee kannatettavan seuran. Näin koko perheen ostot tukevat seuraa.
 

Liittyminen on helppoa eikä vie aikaa kuin pienen hetken! Huom! Kannustajat-ohjelma on voimassa vuoden kerrallaan, joten vaikka olisitkin viime vuonna kannattanut WATSia, ei se ole enää voimassa, vaan rekisteröinti täytyy uusia.
 

  1. Siirry osoitteeseen: www.s-kanava.fi

  2. Kirjaudu sisään sivun oikeasta yläkulmasta

  3. Luo tunnus tai kirjaudu suoraan s-mobiililla (vaihtoehtoiset kirjautumistavat - s-pankki.fi)

  4. Kirjautumisen jälkeen valitse ylävalikosta ”osallistu ja vaikuta”-valikko.

  5. Valitse ”liity kannustajaksi” -valinta ylhäältä.

  6. Ruksita avautuvasta valikosta Wasa Team Skaters

  7. Klikkaa "päivitä tiedot" ja kannattajaksi liittyminen on valmis!