Luistelukoulu ja tähtikurssi

 

Ilmoittautuminen

 

Järjestämme innokkaille luistelukoululaisille tiistaisin 11.4.2023–30.5.2023 tähtikurssin klo 17.00–18.00. Kurssille ovat tervetulleita sekä vanhat luistelukoululaiset että uudet harrastajat!

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden jatkaa luistelukoulua pidemmälle kevääseen. Kurssi on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille ja lapset jaetaan tarvittaessa ryhmiin taitotason mukaan.

Tähtikurssilta on mahdollisuus jatkaa luistelua seuran muihin ryhmiin ja joukkueisiin.
 

Katso lisää tähtikurssista täältä!

 


 

Luistelukoulu on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan taitoluistelun perusteita leikin lomassa. Jokaisella harjoituskerralla on oma teema (esimerkiksi viidakon eläimet tai meriseikkailu), jonka ympärille harjoitukset rakentuvat. Luistelukoulussa lapset jaetaan ryhmiin taitotason mukaan niin, että jokaisella lapsella on ryhmä, jossa on mukava harjoitella.

Luistelukouluun tullessa ei tarvitse vielä osata luistella - harjoituksissa on koulutetut valmentajat ja useampi apuohjaaja varmistamassa, ettei yksikään lapsi jää huomioimatta.

Mukaan pääsee hyvin myös kesken kauden ja kokeilemaan on mahdollista tulla koska vain! 

Lisää hyödyllistä tietoa ja ohjeita luistelukouluun saat täältä.

 

Ilmoittautuminen ja kokeilukerta:

Lapsi voi tulla kokeilemaan luistelukoulussa luistelua ilmaiseksi. Erillistä ilmoittautumista kokeilemaan ei tarvita, mutta mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä valmentaja Marianna Kivirantaan sähköpostitse.

Luistelukouluun ilmoittautuminen tapahtuu MyClubissa osoitteessa www.wasateamskaters.myclub.fi. Jos lapsi ei ole aikaisemmin luistellut Wasa Team Skatersissä, tulee aluksi luoda uusi käyttäjätunnus. Valitse käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä ryhmäksi Luistelukoulu. Kun olet tehnyt tunnuksen MyClubiin, avaa Tapahtumat -osio ja etsi "Ilmoittatuminen luistelukouluun kaudelle 2022–2023". Vinkki: muuta tapahtumien näkymä kalenterista listaksi, niin löydät ilmoittautumisen helposti!

 

Valmentajat:

Marianna Kiviranta


Lisätietoja ryhmästä:

mariannakiviranta(at)gmail.com