TÄHTIKURSSI KEVÄT 2023

Järjestämme innokkaille luistelukoululaisille tiistaisin 11.4.2023–30.5.2023 tähtikurssin klo 17.00–18.00. Kurssille ovat tervetulleita sekä vanhat luistelukoululaiset että uudet harrastajat!

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden jatkaa luistelukoulua pidemmälle kevääseen. Tähtikurssilla harjoitellaan taitoluistelun perusteita leikin lomassa. Lapset jaetaan tarvittaessa ryhmiin iän ja/tai taitotason mukaan niin, että jokaisella lapsella on ryhmä, jossa on mukava harjoitella. Kurssi on suunnattu luistelukouluikäisille eli noin 3–7-vuotiaille!

Tähtikurssilta on mahdollisuus jatkaa luistelua seuran muihin ryhmiin ja joukkueisiin.

Luistelukoulun ohjeet pätevät myös tähtikurssilla. Katso täältä yleisiä ohjeita luistelukouluun.

 

 

 

 

Ilmoittautuminen ja kokeilukerta:

Lapsi voi tulla kokeilemaan tähtikurssilla luistelua ilmaiseksi. Erillistä ilmoittautumista kokeilemaan ei tarvita, mutta mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä valmentaja Marianna Kivirantaan sähköpostitse.

Tähtikurssille ilmoittautuminen tapahtuu MyClubissa osoitteessa www.wasateamskaters.myclub.fi. Jos lapsi ei ole aikaisemmin luistellut Wasa Team Skatersissä, tulee aluksi luoda uusi käyttäjätunnus. Valitse käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä ryhmäksi Luistelukoulu. Kun olet tehnyt tunnuksen MyClubiin, avaa Tapahtumat -osio ja etsi "Ilmoittatuminen luistelukouluun kaudelle 2022–2023". 

Vinkki: muuta tapahtumien näkymä kalenterista listaksi, niin löydät ilmoittautumisen helposti!

 

Valmentajat:

Marianna Kiviranta

 

Harjoiitukset:

Jääharjoitukset tiistaisin 11.4.2023–30.5.2023 klo 17.00–18.00

 

Hinta:

55,00 euroa sisältäen luistelukouluvakuutuksen.


Lisätietoja ryhmästä:

mariannakiviranta(a)gmail.com 

watsvaasa(a)gmail.com