Luistelukoulu

Ilmoittautuminen

Luistelukoulu on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan taitoluistelun perusteita leikin lomassa. Jokaisella harjoituskerralla on oma teema (esimerkiksi viidakon eläimet tai meriseikkailu), jonka ympärille harjoitukset rakentuvat. Luistelukoulussa lapset jaetaan ryhmiin taitotason mukaan niin, että jokaisella lapsella on ryhmä, jossa on mukava harjoitella.

Luistelukouluun tullessa ei tarvitse vielä osata luistella - harjoituksissa on koulutetut valmentajat ja useampi apuohjaaja varmistamassa, ettei yksikään lapsi jää huomioimatta.

Luistelukoulu harjoittelee sunnuntaisin kello 11:15-12:00. Mukaan pääsee hyvin myös kesken kauden ja kokeilemaan on mahdollista tulla koska vain! Otathan ennen kokeilukertaa yhteyttä valmentaja Marianna Kivirantaan (mariannakiviranta(at)gmail.com), jotta voimme varmistaa onko ryhmässä tilaa.

Luistelukouluun ilmottautuminen tapahtuu uuden jäsentilin rekisteröimisellä MyClubiin

Lisää hyödyllistä tietoa ja ohjeita luistelukouluun saat täältä.

Valmentajat:

Marianna Kiviranta, Emilia Pitkänen ja Riikka Viitasalo