Luistelukoulu

Luistelukoulu harjoittelee sunnuntaisin kello 11:00-12:00. Aloitamme kevätkauden harjoituksilla 5. tammikuuta, jolloin uudet luistelijat ovat erittäin tervetulleita kokeilemaan harrastusta. Mukaan pääsee hyvin myös kesken kauden ja kokeilemaan on mahdollista tulla koska vain! Lisää hyödyllistä tietoa ja ohjeita luistelukouluun saat täältä.

Luistelukoulu on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan taitoluistelun perusteita leikin lomassa ja jokaisella kerralla on oma teema. Luistelukoulussa lapset jaetaan ryhmiin taitotason mukaan niin, että jokaisella lapsella on ryhmä, jossa on mukava harjoitella. Luistelukouluun tullessa ei tarvitse vielä osata luistella - harjoituksissa on koulutetut ohjaajat ja useampi apuohjaaja varmistamassa, ettei yksikään lapsi jää huomioimatta.

Tietoa luistelukoulun kevätkauden aikataulusta:

• 12.1. Jäällä harjoittelemme 10-vuotisjuhlan esitystä
  • 18.1. Seuran 10v. juhlashow.
  • 16.2. Kaverikerta: Jokainen luistelukoululainen saa ottaa yhden kaverin mukaan jäälle. Kaveri voi olla myös esimerkiksi sisarus tai muu sukulainen.
  • 1.3. Jään lopussa seuramme noviisijoukkue tulee esittämään viidakkoteemaisen kilpailuohjelmansa luistelukoululaisille.
  • 22.3. Perhejää: kaikki perheenjäsenet saavat tulla mukaan jäälle.
  • 29.3. Kauden viimeiset harjoitukset kesäteemalla. Kesäinen (mutta lämmin) pukeutuminen!

Ohjaajat: Julia Ranta, Veera Lehtinen

Luistelukoulun hinnat

Jääharjoitus 90€/syys- tai kevätkausi

julia.ranta@gmail.com

Ilmoittautuminen

Ilmottautuminen tapahtuu uuden jäsentilin rekisteröimisellä MyClubiin. Rekisteröitymisen jälkeen saat lisääohjeita sähköpostiisi.