Luistelukoulu

KORONATAKUU

Jos seura joutuu syyskaudella 13.9.-20.12.2020 keskeyttämään harjoittelun koronaviruksen takia, korvataan peruuntuneet kerrat kevätkaudella. Mikäli korvausmahdollisuutta ei koronatilanteen takia ole, palautamme kausimaksun suhteessa toteutuneisiin harjoittelukertoihin

Luistelukouluun ilmottautuminen tapahtuu uuden jäsentilin rekisteröimisellä MyClubiin. Rekisteröitymisen jälkeen saat lisää ohjeita sähköpostiisi.

Luistelukoulu harjoittelee sunnuntaisin kello 11:00-12:00. Aloitamme syyskauden harjoituksilla 13. syyskuuta, jolloin uudet luistelijat ovat erittäin tervetulleita kokeilemaan harrastusta. Mukaan pääsee hyvin myös kesken kauden ja kokeilemaan on mahdollista tulla koska vain! Lisää hyödyllistä tietoa ja ohjeita luistelukouluun saat täältä.

Luistelukoulu on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan taitoluistelun perusteita leikin lomassa ja jokaisella kerralla on oma teema. Luistelukoulussa lapset jaetaan ryhmiin taitotason mukaan niin, että jokaisella lapsella on ryhmä, jossa on mukava harjoitella. Luistelukouluun tullessa ei tarvitse vielä osata luistella - harjoituksissa on koulutetut ohjaajat ja useampi apuohjaaja varmistamassa, ettei yksikään lapsi jää huomioimatta.

Ohjaajat: Julia Ranta, Veera Lehtinen

Harjoitusajat:

Syyskauden harjoitukset alkavat 13. syyskuuta

Harjoitukset syyskuun ajan sunnuntaisin kello 11:00-12:00

Harjoitusajat lokakuusta eteenpäin päivitetään tähän mahdollisimman.

Luistelukoulun hinnat

Jääharjoitus 90€/syys- tai kevätkausi