Lahjakortit

Lahjakortti luistelukouluun

Wasa Team Skatersin luistelukoulu on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan taitoluistelun perusteita leikin lomassa. Jokaisella harjoituskerralla on oma teema, jonka ympärille harjoitukset rakentuvat. Luistelukoulussa lapset jaetaan ryhmiin taitotason mukaan niin, että jokaisella lapsella on ryhmä, jossa on mukava harjoitella.

Luistelukouluun tullessa ei tarvitse vielä osata luistella - harjoituksissa on koulutetut valmentajat ja useampi apuohjaaja varmistamassa, ettei yksikään lapsi jää huomioimatta. Lisätietoja luistelukoulusta löydät täältä.

Luistelukoulun lahjakortilla yksi (1) lapsi pääsee osallistumaan luistelukouluun veloituksetta. Lahjakortti on voimassa kaudella, jolle se on ostettu (syys- tai kevätkausi).

Joulun erikoistarjouksena lahjakortti luistelukoulun 2023 syys- tai kevätkaudelle 81 €. Tarjous on voimassa joulukuun loppuun saakka!

 

Lahjakortti kuntoluisteluun

Kuntoluisteluun ovat tervetulleita kaikki luistelusta innostuneet taitotasosta riippumatta. Harjoitukset muokataan taidoillesi sopiviksi, olit sitten vasta-alkaja tai kilpauran lopettanut luistelija. Jäällä keskitytään perusluistelun kehittämiseen kerran viikossa rennossa porukassa.

Kuntoluistelun lahjakortti on 10 kerran luistelutunnit sisältävä kortti. Kortilla pääsee luistelemaan niille kuntoluistelun tunneille, kun se parhaiten lahjansaajalle sopii. Kortilla ei ole viimeistä voimassaolopäivää. Lisätietoja kuntoluistelusta löydät täältä.

Kuntoluistelun lahjakortin hinta on 105 €. 

 

Lahjakortin maksu ja toimitus

Lahjakortista lähetetään lasku.

Lahjakortin voi noutaa jäähallilta 18.12.2022 klo 14–15. 17.12.2022 jälkeen tilatut lahjakortit postitetaan tilaajalle. Postikulut laskutetaan lahjakortin tilaajalta.


Lahjakortin tilauslomake:

*

Täytä alle lahjakortin tilaajan tiedot:

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.