Kehitysryhmä / Little Islets

Kehitysryhmä syksyllä 2020.

Kehitysryhmä on seuramme ensimmäinen varsinainen muodostelmaluisteluryhmä, johon siirrytään luistelukoulun jälkeen. Ryhmä on tarkoitettu noin 5-9 vuotiaille lapsille, joilla on jo hieman perusluistelutaitoa. Ryhmässä pärjää hyvin kun luistelukoulussa opitut perusteet ovat hallussa.

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusluistelua, yksinluistelutaitoja sekä tutustutaan muodostelmaluistelun alkeisiin. Ryhmä harjoittelee jäällä ja oheisissa kerran viikossa. Ryhmän tarkoituksena on antaa valmiudet muodostelmaluistelijan polulla etenemiseen. Kehitysryhmästä on mahdollista pyrkiä kilpailevaan Islet Sweethearts -joukkueeseen.

Kehitysryhmään voi tulla mukaan myös kesken kauden. Kokeilemaan on mahdollista tulla koska vain. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kehitysryhmän harjoitusajat:

• Harjoitukset sunnuntaisin. Jää 12:00-13:00 ja jumppa 13:00-14:00

Hinnasto:

Kuukausimaksu 38 € / kk ja seuran jäsenmaksu

Valmentajat:

Julia Ranta, Veera Lehtinen

Yhteydenotot:

Julia Ranta, julia.ranta(at)gmail.com

Ilmoittautua voit täältä

Ilmottautuminen tapahtuu uuden jäsentilin rekisteröimisellä MyClubiin. Rekisteröitymisen jälkeen saat lisääohjeita sähköpostiisi.