Kehitysryhmä / Little Islets

 

Kehitysryhmä on seuramme ensimmäinen varsinainen muodostelmaluisteluryhmä, johon siirrytään taitoluistelukoulun jälkeen. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusluistelutaitoja sekä tutustutaan muodostelmaluistelun alkeisiin. Ryhmä harjoittelee jäällä ja oheisissa kerran viikossa.

 

Kehitysryhmä Little Islets etsii uusia luistelijoita joukkoonsa. Kehitysryhmä on tarkoitettu noin 5-9 vuotiaille lapsille, joilla on jo hieman perusluistelutaitoa. Ryhmään ei ole taitotestejä, vaan ryhmässä pärjää hyvin kun luistelukoulussa opitut perusteet ovat hallussa. Kehitysryhmästä on mahdollista pyrkiä eteenpäin kilpailevaan Islet Sweethearts -joukkueeseen. Testijää joukkueeseen järjestetään keväisin erikseen ilmoitettuna ajankohtana, mutta kokeilemaan voi tulla koska vain.

Kehitysryhmä on tarkoitettu noin 5-9 vuotiaille lapsille, joilla on jo hieman perusluistelutaitoa. Ryhmään ei ole taitotestejä, vaan ryhmässä pärjää hyvin kun luistelukoulussa opitut perusteet ovat hallussa. Kehitysryhmästä on mahdollista pyrkiä eteenpäin kilpailevaan Islet Sweethearts -joukkueeseen. Testijää joukkueeseen järjestetään keväisin erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

 

Yhteydenotot. Julia Ranta julia.ranta@gmail.com

Ilmoittautua vot tästä

 

 

 

Hinnasto:

 

Syys- ja kevätkauden hinta 160 € / kausi.

 

 

Valmentajat auttavat mielellän sopivan ryhmän valinnassa ja kokeilujään sopimisessa.

Julia Ranta, Essi Nousiainen

pinja.salmo@hotmail.com